НовиниЧеркащинаДвома соратниками черкаського мера зацікавилась прокуратура

Двома соратниками черкаського мера зацікавилась прокуратура

-

- Advertisment -

Екс-заступник міського голови Геннадій Шевченко та депутат облради Михайло Мушієк стали фігурантами проваджень за ст. 366-1 ККУ (декларування недостовірної інформації). Про це пише видання "Кропива".

Геннадій Шевченко не задекларував відомості про наявність в нього об'єкту незавершеного будівництва квартири в будинку № 4 по вул. Героїв Дніпра загальною проектною площею 75,5 кв. м. За даними слідства, право на нерухомість чиновник набув у вересні 2017 року сплативши пайовий внесок. Слідчі домоглися через суд тимчасового доступу до договору про сплату пайового внеску. 

Михайло Мушієк не задекларував відомості про видатки в розмірі 994 тис. грн. У жовтні минулого року він здійснив оплату пайового внеску на розрахунковий рахунок ОК ЖБК "Черкасибуд 17".

Нагадаємо, що прокуратура також активно розслідує кілька кримінальних проваджень стосовно міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Однак спроба домогтися обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади зазнала невдачі. Суд повернув клопотання прокурорів через невідповідність підсудності.

У відповідь на активізацію правоохоронців, прихильники міського голови під стінами обласної прокуратури провели акцію протесту та вимагали відставки прокурора області Сергія Овчаренка. Вже за кілька днів після проведення акції протесту, підозру було вручено лідеру обласної організації "Нацкорпусу" Дмитру Кухарчуку який брав активну участь в акції протесту під прокуратурою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Карасю вже компенсовували кошти за автомобіль.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x