додому Новини Черкащина Двом сестричкам, які осиротіли внаслідок ДТП на Жашківщині, терміново потрібна допомога (Фото)

Двом сестричкам, які осиротіли внаслідок ДТП на Жашківщині, терміново потрібна допомога (Фото)

0

В смертельній аварії, що трапилась минулого тижня неподалік Жашкова, вижили двоє сестричок: 4-річна Аріна та 16-річна Альонка. Внаслідок ДТП дівчата лишились сиротами.

Нині вони в тяжкому стані перебувають в реанімації Уманської міської лікарні. Небайдужих просять допомогти врятувати їхні життя.

Як інфомує у Facebook журналістка Ірина Наглова, у 16-річної дівчини дуже складна важка політравма: черепно-мозкова травма, забій легенів, множинні переломи кісток тазу, обох стегнових кісток, множинні забої тіла. Стан зараз її вкрай важкий без особливої тенденції на покращення.

У 4-річної дівчинки також важка політравма, закрита черепно-мозкова травма, забій гловного мозку. Множинні закриті переломи кісток тазу, обох ручок і правої ніжки. Стан її залишається важким, однак, є тенденція до покращення.

Попереду ще довгі кроки лікування.

Номера карток бабусь:

5168757393918968 – Риндюк Ніна Іванівна

5168757328308905 – Ільїна Тетяна Олександрівна

Як повідомляв сайт vikka.ua, ДТП трапилась 22 травня на автодорозі Київ-Одеса на 149 км. Четверо осіб загинули, ще четверо постраждали. Водій Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу та врізався у "ВАЗ", де перебували дівчата.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version