НовиниЧеркащинаДвом молодим лікарям на Черкащині вручили ключі від квартир

Двом молодим лікарям на Черкащині вручили ключі від квартир

-

- Advertisment -

Двом молодим лікарям із Чорнобаївщини вручили ключі від службових квартир. Цю почесну місію виконав голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда під час підсумкової медичної ради, що пройшла в центральній районній лікарні 2 лютого.

Дві однокімнатні службові квартири у Чорнобаї отримали молоді лікарі ЦРЛ – Ігор Кривобород та Юрій Дудка. Ігор Кривобород – чорнобаївець, після закінчення медичного вишу повернувся працювати в район, лікар-травматолог, зараз є завідувачем поліклінічного відділення. Юрій Дудка – теж житель району, із Бакаєвого. Він працює лікарем-травматологом у ЦРЛ. Квартири для медиків купили за кошти районного бюджету відповідно до Програми забезпечення медичних працівників службовим житлом на 2014-2018 роки, виділивши на ці цілі 553 тис. грн.

Під час вручення ключів голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда висловив надію, що ці молоді лікарі багато років будуть працювати в районній лікарні з відданістю обраній справі та розумінням проблем кожного пацієнта.

У подарунок від асоціації "Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району" молоді медики отримали пральні машини. Документи на них вручив Почесний голова асоціації Петро Душейко. Він згадав, як сам починав свій трудовий шлях учителем сільської школи і жив у маленькій хатині, де його молода родина навіть мріяти не могла про такі необхідні зручності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п'ятеро дітей-сиріт із Черкащини отримали ключі від квартир.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x