НовиниДвійники відомих черкащан: частина 1 (ФОТО)

Двійники відомих черкащан: частина 1 (ФОТО)

-

- Advertisment -

На нашій планеті живе понад 7 мільярдів людей, тож зовсім не дивно, що деякі з них схожі на інших. Знайти візуально схожого "родича" щастить далеко не всім, тому vikka.ua спробували знайти двійників відомих людей Черкащини. Деякі з них виявились надзвичайно схожими.

Щиро усміхнений голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко виявився схожим на відомого американського актора Ніколаса Кейджа в момент, коли отримав кінопремію "Оскар". Мабуть, голові ОДА під час фотозйомки теж у чомусь добряче пощастило.

Народний депутат від Черкащини Олег Петренко зі своєю харизматичною "азовською" бородою міг би легко стати дублером відомого американського актора Джейка Джилленхола, особливо у ролі головного героя цьогорічної кінопрем’єри "Еверест".

Колишній мер Черкас, лідер Партії вільних демократів Сергій Одарич виявився схожим на російського кіноактора Яна Цапніка, у якого за плечима, як і у Сергія Олеговича, теж чималий професійний досвід: на рахунку актора понад 100 робіт у кіно і на телебаченні (із останніх кінострічок – "Ялинки 2014", "Гірко!", "Гороскоп на удачу" та інші).

Доки тривають армійські будні у солдата черкаського автобату, екс-депутата Черкаської міськради Андрія Більди, ми знайшли йому двійника із такою ж миловидною зовнішністю – секс-символа російського кіно Данила Козловського ("Ми з майбутнього", "Легенда №17", "Духless").

Одна з небагатьох жінок черкаського політикуму, екс-депутат облради Наталія Старікова зовні нагадує російську акторку кіно Ірину Апексімову ("День народження Буржуя").

"Джентльменом удачі" у нашій підбірці став колишній секретар та чинний депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький. Він міг би легко підмінити у однойменному фільмі зірку радянського кіно Євгена Леонова у ролі "Доцента". У минулій каденції Олександр Романович теж любив подискутувати зі своїми колегами й іноді навіть пригрозити на кшталт "Пасть порву, моргалы выколю!".

Оскандалений голова Черкаської облради Олександр Вельбівець, проти якого з моменту призначення на посаду активно воюють "батьківщинівці", може не засмучуватися: із такою зовнішністю можна не лише обіймати президію, а й у кіно зніматися! Це, наприклад, успішно робить його двійник – австралійський актор Ерік Бана ("Чорний яструб", "Халк", "Троя" тощо).

Любитель телекамер і публічних скандалів, начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування міськради Олександр Давиденко виявився схожим на відомого футбольного агента і журналіста Михайла Метревелі.

Саме той випадок, коли люди – як дві краплі води. "Братом-близнюком" черкаського правозахисника, волонтера, громадського активіста Валерія Макеєва став російський актор Денис Матросов (серіали "Дім з ліліями", "Я більше не боюсь" та інші).

І наостанок: харизматичний погляд багаторічного голови Федерації профспілок у Черкаській області Петра Шевченка у чомусь таки нагадує легендарного актора Джорджа Клуні ("Друзі", "Бетмен і Робін", "Друзі Оушена" та інші).

Другу частину двійників відомих черкащан можна прочитати тут.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x