додому Новини Черкащина Двійник мера Золотоноші відмовився від намірів балотуватися

Двійник мера Золотоноші відмовився від намірів балотуватися

0

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата Войцехівського-Шевченка по 197 виборчому округу.  Підставою для скасування стала подана ним заява про відмову.

Войцехівський – Шевченко був тезкою кандидата від партії «Слуга Народу» Віталія Войцехівського. Він змінив прізвище 14 вересня, а вже 20-го подав документи до ЦВК про намір балотуватися.

вибориОдразу після реєстрації кандидата-самовисуванця поліція Черкаської області відкрила кримінальне провадження щодо ймовірного перешкоджання здійсненню виборчого права. 6 жовтня Центральна виборча комісія прийняла рішення про зміни до постанови про реєстрацію кандидата-самовисуванця в окрузі № 197 Віталія Олександровича Войцехівського на виконання ухвали рішення Окружного адміністративного суду Києва. Суд скасував зміну імені та прізвища кандидата напередодні реєстрації. Тож у бюлетені замість Войцехівського мав бути Шевченко. Однак кандидат-двійник подав заяву про відмову від балотування.

Між тим у бюлетені по 197 виборчому округу залишаються ще два двійники з прізвищем Голуб. Вони є тезкою кандидата-самовисуванця Владислава Голуба.

Як повідомляв сайт vikka.ua, справа Лясових: 7-річний Андрій впав і мав пошкодження від укусів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version