НовиниЧеркащинаДві відомі українські актриси знялися у новому кліпі співака...

Дві відомі українські актриси знялися у новому кліпі співака з Черкащини

-

- Advertisment -

У новому кліпі популярного українського співака з Черкащини Олега Винника знялися дві відомі актриси, зірки театру та кіно Ольга Сумська та Ада Роговцева. Про це пишуть "Факти".

На День святого Валентина улюбленець жінок порадував своїх фанаток новою версією пісні "Роксолана" та вже встиг відзняти на неї кліп. Саме в ньому і виконали головні ролі відомі українські актриси.

"Ми дуже ретельно відбирали героїв, серед яких є легенди, артисти з великої літери. Я щасливий, що нас звела доля, з повагою ставлюся до людей, які, не роздумуючи ні хвилини, погодилися взяти участь в нашій історії", − розповів про новий кліп Олег Винник.

Одна з найвидатніших актрис сучасності Ада Роговцева, яка своїми висловлюваннями спровокувала суперечки між російським артистами, постане у відео в звичній для себе ролі − матері.

"У нас було дуже багато кандидатур на цю роль. Але коли переді мною вже лежали фото всіх гіпотетичних акторів, о третій годині ночі прийшла думка запросити Аду Роговцеву. Я відчув, що це саме її персонаж. О 8 ранку ми зателефонували Аді Миколаївні, розповіли ідею кліпу, і вже до 10 години вона підтвердила свою участь" − розповів співак.

Кому віддати головну роль, Роксолани, довго не замислювалися. Кращим її втілення могла бути лише Ольга Сумська, яка зіграла знамениту українку, дружину турецького султана в однойменному серіалі.

"Я знаю, що Олег давно написав пісню про Роксолану. Вважаю, що вона стане однією з найулюбленіших в українців. Власне, весь репертуар Винника сьогодні співають всі. Але ця композиція − особлива. Вона глибока, змістовна, драматична і тому, актуальна. Я з великим задоволенням взяла участь у зйомці", − вважає Ольга Сумська.

Режисером кліпу стала Олена Вінярська, автором сценарію − продюсер Олександр Горбенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомі українські гумористи збирається голосувати на виборах у Черкасах.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x