НовиниЧеркащинаДві тисячі хасидів не потрапили в Умань через шахраїв

Дві тисячі хасидів не потрапили в Умань через шахраїв

-

- Advertisment -

Два власника ізраїльської компанії "Europnim" і один житель Гіватаїмі підозрюються в тому, що напередодні нового року за єврейським календарем продали 2 тисячі квитків в Україну за ціною 635 доларів за кожен, але напередодні вильоту повідомили, що угода скасовується. При цьому гроші вони не повернули. За оцінками слідства, шахраї заробили на авантюрі 1,3 мільйони доларів. Про це повідомляють Вести.

Розслідування почалося після того, як двоє ізраїльтян поскаржилися, що куплені ними квитки були анульовані, а гроші ніхто не повернув. Було встановлено, що подібним чином шахраї обійшлися з ще двома тисячами клієнтів, здебільшого ортодоксами і релігійними євреями, які напередодні Рош ха-Шана здійснюють традиційне паломництво в Умані.

В результаті розслідування у неділю, 2 вересня, було затримано двох підозрюваних – 29-річних власників авіакомпанії Europnim. У поліції вважають, що ці люди повинні нести відповідальність за шахрайство при обтяжуючих обставинах, фальсифікацію документів, відмивання капіталу.

Крім них підозрюваним у справі проходить теж 29-річний житель Гіватаїмі. Він був затриманий в аеропорту Бен-Гуріон при спробі втекти з країни. Світовий суд Єрусалима продовжив термін утримання перших двох затриманих на три дні. Третій був доставлений до суду 4 вересня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Умані почали прибувати правоохоронці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x