додому Новини Дві перемоги й дві поразки: "Черкаські Мавпи-03" відіграли тур у Дніпрі (ФОТО)

Дві перемоги й дві поразки: "Черкаські Мавпи-03" відіграли тур у Дніпрі (ФОТО)

0

Передостанній тур регулярного чемпіонату ВЮБЛ провели баскетболісти "Черкаських Мавп-03". У Дніпрі команда здобула дві перемоги та двічі поступилася, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Ще один тур чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2003 року народження відіграли у низці міст. "Черкаські Мавпи-03" у Дніпрі провели по два матчі з одним із претендентів на "золото", місцевою СДЮСШОР-5 та запорізькою ДЮСШ-12.

"Мавпи", котрі ще кілька турів тому забезпечили собі місце у фінальній вісімці, нині намагаються поліпшити свою позицію перед плей-оф. У результаті, підопічні Олександра Молчанова зуміли привезти з виїзного туру дві перемоги.

Олександр Молчанов, головний тренер "Черкаських Мавп-03":

"Хотіли нав’язати бій чемпіону, але не вдалося. Розраховувати на перемогу з Дніпром було складно. Місцями ми виглядали пристойно. Діями окремих гравців задоволений. Але в цілому хотілося б більше самовіддачі від усієї команди. Дніпру ми протистояли в обох іграх. На початку трималися 3-4 очка, але до кінця поступилися. Не всі виконали настанову на гру. Завдання було – мінімум привезти дві перемоги. Це вдалося. Двічі обіграли Запоріжжя. Але хотілося б покращити гру, особливо в захисті. Тому що, відстоявши свій кошик – далі грати краще. Але якщо ми пропускаємо багато, тоді важко протистояти суперникові. Ми забезпечили собі місце у фіналі. Далі важливий останній тур, від якого залежатиме, яке місце ми посядемо перед плей-оф".

Заключний тур у регулярному чемпіонаті ВЮБЛ "Мавпи-03" проведуть 3-6 травня у Рівному. А фінальний етап змагань відбудеться 14-16 травня в Одесі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах створюють музей баскетболу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version