НовиниЧеркасиДві медичні частини армійських підрозділів отримали допомогу (ФОТО)

Дві медичні частини армійських підрозділів отримали допомогу (ФОТО)

-

- Advertisment -

Медичні частини полку «Азов», який нині активно воює в Маріуполі та під Києвом, та армійської частини, що дислокується у Черкасах, отримали допомогу. Її до Черкас передали з Чернівців. Серед  медикаментів – перев’язочний матеріал, фізрозчин, протизапальні препарати, антибіотики, протизастудні та ліки, необхідні для реанімацій.

Близько 50 ящиків з різними медикаментами отримав полк «Азов». За два дні медичні препарати, які відсортують, поїдуть до Києва, а по можливості і в Маріуполь. Костянтин Мірошниченко, представник «Азову», зізнається, що така допомога є конче необхідною.

«Полк «Азов» на передовій. У Києві та Маріуполі воюють наші черкащани. Це буде суттєва допомога для наших побратимів», – говорить він.

Медичний вантаж із Чернівців до Черкас доставили завдяки депутату обласної ради Олександру Радуцькому. Саме він взяв під опіку надання медичної допомоги медичним частинам військових підрозділів та закладам охорони здоров’я Черкащини.

«Вже вдруге з Чернівців до Черкас привозять медичний гуманітарний конвой. Це вдалося зробити завдяки тісній співпраці із депутаом Чернівецької міської ради михайлом Яриничем. Ми вирішили частину медикаментів передати військовим. Адже будь-яка допомога військовим підрозділам у ці часи є необхідною», – говорить Олександр Радуцький.

Читайте також

#СтопМедведчук: як черкащан заправляє творець російських танків “Армата”

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x