НовиниЧеркасиДві команди «Венето-Черкаси» відвідали міжнародний табір з баскетболу

Дві команди «Венето-Черкаси» відвідали міжнародний табір з баскетболу

-

- Advertisment -

Дві команди школи «Черкаських Мавп» – «Венето-Черкаси-06» та «2009-10» повернулися із Золотоноші, де відбувся масштабний баскетбольний табір «FCA Summer Basketball Camp».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

У межах табірної бази «Maximum» займалися і юнаки, і дівчата. Вікова категорія – від 10 до 17 років. Участь у з’їзді взяли близько 100 дітей, а це команди не лише з України, а й Молдови та Азербайджану. Керували процесом тренери з США.

Венето-Черкаси
mavpabasket.com

Тренерки баскетбольної школи «Черкаських Мавп» Олена Фатнєва та Юлія Квітка-Охріменко привезли до табору свої команди дівчат від 11-ти до 15-ти років. Діти пройшли насичену програму табору – по два тренування на день, різноманітні баскетбольні активності та змагання. Тренери мали змогу обмінятися досвідом зі своїми колегами.

«Дуже насичений і змістовний тренувальний табір. Протягом тижня була дуже широка програма тренувань. Дівчата отримали певну нову інформацію з іншого кута зору, познайомилися з новими людьми. Всі вправи та завдання виконували добре. В цілому такі табори дуже корисні, діти мали змогу у неформальній атмосфері займатися баскетболом, іншими активностями, як слід відпочити», – зазначає тренерка «Венето-Черкаси-06» Олена Фатнєва.

Нагадаємо, що цього літа гравчині «Венето-Черкаси-06» Анастасія Любенська та Марія Пугач потрапили до збірної України U-15.

Як повідомляла vikka.ua, у «Черкаських Мавп» триває активна підготовка до нового сезону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x