додому Новини Черкаси Дві команди найменших «Черкаських Мавп» – у числі найкращих в Україні

Дві команди найменших «Черкаських Мавп» – у числі найкращих в Україні

0

Баскетбольна школа Михайла Бродського дає свої плоди. Одразу дві команди найменших юнаків «Черкаських Мавп» увійшли до 8-ки найкращих команд України. У своєму дебютному сезоні до півфіналу чемпіонату вийшли «Черкаські Мавпи-2010» та «КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-2010».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Вирішальний тур за вихід до півфіналу приймали Черкаси. На власному паркеті грають 10-річні юнаки, втім рівню боротьби позаздрять навіть дорослі. У своєму дебютному сезоні у ВЮБЛ команди Сергія Даценка та Олександра Молчанова – серед найкращих в Україні.

У межах другого туру чемпіонату обидві команди зіграли по три матчі – з командами ДЮСШ-1 (Чернівці) та СДЮШОР (Київ).

Команда Сергія Даценка «Черкаські Мавпи-2010» – головний фаворит своєї групи. Юні черкасці здобули три переконливі перемоги і з першого місця вийшли до півфінального етапу. Естафету підхоплюють підопічні Олександра Молчанова. «КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-2010» посідають друге місце в групі і також виступлять у півфіналі. Чудовий результат юних вихованців.

«У нас дуже молода команда. Я зібрав дітей у вересні, через карантин було багато зупинок у тренувальному процесі. Лише 3-4 місяці повноцінно працюємо. Добре, що у нас є троє дітей, які грають за команду 2009-го року – це Попов, Чемерис і Упир. Вони нам дуже допомагають, підтягують за собою інших гравців. Решта хлопців поступово прогресує, кілька наших гравців за короткий проміжок часу непогано виросли. Загалом, для більшості – це перші змагання у житті. Діти дуже хвилювалися, багато, що не виходило. До деяких хлопців підходжу – а вони тремтять. Підбадьорював їх і заспокоював. Хлопці місцями виконували наші настанови, такі тури – хороший досвід для них. Поки результат чудовий, але потрібно працювати і надалі, щоб виходити до фінальної четвірки говорить головний тренер «Черкаських Мавп-2010» Сергій Даценко.

У півфінальному турі «Черкаські Мавпи-2010» зіграють проти команд Полтави, Одеси (Літвака) і Запоріжжя. КДЮСШ-Черкаські Мавпи-2010 потрапили в групу з командами Харкова, Дніпра та Херсона.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» відіграють матчі на виїзді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version