додому Новини Черкащина Дві доби через Золотоношу рухатиметься увесь транзитний транспорт

Дві доби через Золотоношу рухатиметься увесь транзитний транспорт

0

Рух всього транзитного транспорту з 9 листопада по 10 листопада включно буде організовано через місто Золотоноша. Усе через ремонтні роботи на ділянці автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, де вкладатимуть верхній шар асфальтобетонного покриття.

Про це інформують в місцевому Управлінні ЖКГ, де було розроблено схему руху територією міста для транзитного транспорту.

Вантажівки рухатимуться за наступним маршрутом: вулицями Визволення – Шевченка – Благовіщенська – Богунського – 23 Вересня – Новоселівська – Максимовича – Канівська – Заводська – Шевченка (у напрямку на м. Київ) та у зворотньому напрямку на м. Черкаси.

Іншому транспорту дозволений рух вулицею Шевченка.

З метою оперативного реагування на можливі ускладнення руху на окремих ділянках, управління ЖКГ здійснюватиме постійний моніторинг стану проїзду вулицями та за необхідності спільно із поліцією організовуватиме транспортний рух.

Місцевих водіїв закликають не залишати свої автомобілі на узбіччях доріг, по якимх організовано об'їзд. А у випадку виникнення транспортних заторів чи повної зупинки транспорту негайно повідомляти за телефонами міської ради 2-39-45 та 2-38-42.

Як повідомляв сайт vikka.ua, автотрасу біля Золотоноші продовжують ремонтувати.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version