додому Новини Черкащина Дві автівки з перебитим номером кузова знайшли у Черкасах

Дві автівки з перебитим номером кузова знайшли у Черкасах

0

За останні кілька днів на Черкащині було виявлено дві автівки з перебитими номерами кузовів та підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Про це повідомляє пресслужба РСЦ МВС в Черкаській області.

Так, власник автомобіля "Hyundai Tucson" звернувся до сервісного центру Черкас, щоб зареєструвати розмитнений ним автомобіль. Перевіряючи надані чоловіком документи та звіряючи номера агрегатів, працівники ТСЦ та співробітники експертної служби встановили, що первинний номер кузова в автомобілі видалений, а на його місце кустарно уварено інший.

Таке ж самовільне втручання в номерні агрегати виявили і в автомобілі "AUDI 80", який для перереєстрації на нового власника пред’явив ще один житель обласного центру. При огляді автівки фахівцями експертної служби МВС було встановлено, що номер кузова в даному автомобілі також змінений кустарним способом.

Не пощастило переоформити старенький батьківський "Москвич" АЗЛК 2141 і 28-річній жительці Черкас, який вона отримала в спадок. Під час дослідження свідоцтва про реєстрацію даного ТЗ експертами НДЕКЦ було встановлено, що бланк свідоцтва не відповідає бланкам, які знаходяться в офіційному обігу.

По всім виявленим фактам працівниками ТСЦ було повідомлено слідчо-оперативну групу Черкаського відділу поліції для подальшого реагування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, автівку із перебитим номером кузова знайшли на Черкащині.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version