додому Новини Черкащина Два роки на сторожі: Патрульна поліція Черкащини гучно відсвяткувала день народження (ФОТО)

Два роки на сторожі: Патрульна поліція Черкащини гучно відсвяткувала день народження (ФОТО)

0

4 липня на площі Б. Хмельницького в Черкасах патрульні разом із містянами святкували день народження Нацполіції України і три роки Патрульної поліції. Біля палацу культури "Дружба народів" із службових "Пріусів" лунали спецсигнали, за кермом сиділи найменші черкащани, які також отримали смаколики від охоронців порядку. Про це повідомляє кореспондент vikka.ua.

У Черкасах Патрульна поліція працює два роки. Прес-секретар УПП в Черкаській області Зоя Вовк пригадує перший набір до поліції.

"Його було оголошено у жовтні, на одне місце претендувало 27 осіб, але в результаті 1 березня приймало присягу 250 осіб. І зараз до патрульної поліції триває набір. Нещодавно змінили вікові критерії. Якщо раніше приходили люди віком 20–35 років, то тепер 20–40 включно", – каже Зоя Вовк.

"Поліцейське" свято вподобали діти, які із задоволенням познайомилися ближче із роботою патрульних на тематичних локаціях.

Малі черкащани мали змогу посидіти за кермом службової автівки, покататися на ній та понатискати на спецсигнали.

Також діти одягали на себе спорядження поліцейських, навчались правилам дорожнього руху та отримували гостинці від винуватців свята.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за два роки черкаські патрульні поповнили держбюджет на понад п’ять мільйонів гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version