додому Новини Черкащина Дублери "Черкаських Мавп" вдома зіграють з львівською командою

Дублери "Черкаських Мавп" вдома зіграють з львівською командою

0

"Черкаські Мавпи-2" готуються до чергового туру Вищої ліги. 31 січня та 1 лютого підопічні Володимира Чурсіна зіграють з "Львівською Політехнікою".

Про це повідомляє пресслужба черкаського баскетбольного клубу.

Дублери приймають черговий домашній тур Вищої ліги. У попередньому турі підопічні Володимира Чурсіна у вкрай усіченому складі, без своїх лідерів зуміли гідно зіграти з лідером сезону, командою "Рівне". Зараз "Мавпи-2" повинні підійти до туру у бойовому складі. До того ж, черкасці приймають рівного по силі суперника.

"Львівська Політехніка", як і "Мавпи" є однією з наймолодших команд Вищої ліги. У першому колі у Львові суперники почергово виграли один в одного. Тепер у Черкасах "Мавпи" мають шанси вийти вперед у сезонній серії, вигравши два матчі.

"Минулий тур не грали обидва Мельники, Романовський підвернув ногу. Він мінімум на три тижні вибув. Бондаренко і Сергеєв не тренувалися із нами. Сьогодні одне тренування з ними проведемо. Можливо, нам у цьому турі допоможе Дмитро Скапінцев. "Львівську Політехніку" ми вивчили, непогана команда. Незважаючи на велику кількість поразок, команда досить пристойна, грають у якісний баскетбол", – повідомив головний тренер "Черкаських Мавп-2" Володимир Чурсін.

Розклад матчів:

31 січня. 18:00. "Черкаські Мавпи" – "Львівська Політехніка"
1 лютого. 12:00. "Черкаські Мавпи" – "Львівська Політехніка"

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" вирвали виїзну перемогу в "Одеси".

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version