НовиниСпортДублери «Черкаських Мавп» нав'язали бій лідеру Вищої ліги, втім...

Дублери «Черкаських Мавп» нав’язали бій лідеру Вищої ліги, втім поступилися

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи-2» у черговому турі Вищої ліги зіграли два матчі із командою «Рівне-ОШВСМ». Підопічні Георгія Ступенчука мали гідний вигляд на фоні потужної команди, однак поступилися їм.

У першому матчі зіграти з лідером своєї групи на рівних «Черкаським Мавпам-2» не вдалося. Баскетболісти «Рівного» переконливо виграли перший матч, однак уже у другій грі черкасці зі старту здивували суперника. Про це інформує пресслужба «Мавп».

Підопічні Георгія Ступенчука не відпускали суперника в рахунку, а в другій чверті навіть мали лідерство у кілька атак. Переконливий матч провели лідери команди Олег Бондаренко й Ігор Сергеєв. Черкасці до останніх хвилин трималися у грі, однак у вирішальний момент господарі поцілили кілька дальніх поспіль і вже не відпустили свого лідерства. У підсумку, «Мавпи» поступилися, хоча були близькими до перемоги.

«Сьогодні добре відпрацювали. Тому що вчора всі грали, хто, що хоче. Сьогодні вже боролися на кожному міліметрі майданчика, відпрацьовували в захисті, після того, як не влучали, одразу працювали в захисті. Був хороший діалог між хлопцями. Внесли правки у порівнянні з учорашнім матчем, адже вчора було 26 втрат, сьогодні 9. Боролися протягом усього матчу, була рівна гра. Програли у кінцівці. Якісно відіграли наші лідери Бондаренко і Сергеєв. Але наприкінці матчу отримали по п’ятому фолу і без них уже не змогли дістати суперника. Із молоді хочу відзначити Семерича і Крутогуза, непогано вийшли і попрацювали. Гарний матч провів Юрій Романовський, – каже головний тренер «Черкаських Мавп-2» Георгій Ступенчук. – Ми грали проти лідера нашої групи. «Рівне» – досвідчена команда, де багато гравців, які виступали і в Суперлізі і Вищій лізі. Їхня сильна сторона – награний склад. Вони гарно біжать, вчора не могли їх зупинити, а сьогодні швидкий напад зупинили. Мене потішило те, що хлопці були налаштовані на боротьбу. Так, були помилки, але головне, що була боротьба і бажання. Ми побачили, що при правильному налаштуванні ми можемо грати з кожною командою».

Рахунок першого матчу – 102:66, другого – 94:87.

Таким чином, у 2020-му році «Черкаські Мавпи-2» вже не зіграють. Наступні матчі дублери проведуть у січні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи-05» здобули три перемоги на старті ВЮБЛ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x