НовиниЧеркасиДублери «Черкаських Мавп» на власному паркеті здолали «Хімік-2»

Дублери «Черкаських Мавп» на власному паркеті здолали «Хімік-2»

-

- Advertisment -

«Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2» відіграла черговий тур Вищої ліги. На власному паркеті підопічні Георгія Ступенчука обмінялися перемогами із «Хіміком-2».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Два матчі дублюючих складів «Черкаських Мавп» і «Хіміка» мали діаметрально протилежний характер. У першій грі черкаські баскетболісти не зуміли нав’язати суперникові боротьбу. «Хімік-2» впевнено відіграв весь матч і здобув перемогу з рахунком 44:93.

Здавалося, перевага «Хіміка-2» відчутна, однак у другому матчі «Мавпи-2» нав’язали суперникові зовсім інший баскетбол. Підсилившись Олегом Бондаренком «Збірна області-Черкаські Мавпи-2» відіграла значно переконливіше всі 40 хвилин і дотиснула суперника. У підсумку, 71:68. «Мавпи» утримують перемогу.

«Вчора дві чверті провалили повністю, дуже погано грали в захисті. Після прочухана у роздягальні у другій половині вже грали рівно. Але в підсумку поступилися. Сьогодні вказав хлопцям на помилки, вони зібралися. Я їм сказав, що наші суперники зроблені з того ж тіста, що і ми, тому, якщо проти вас грають жорстко, то і ви можете грати жорстко. Добре відпрацювали сьогодні. Хочу виокремити Назара Холода, він зробив два важливі перехоплення, Кіріл Крутогуз влучив кілька важливих кидків. Дуже допоміг Олег Бондаренко, який приєднався до нас. Додав командні впевнененості. Загалом усі зіграли добре, доклали зусиль до перемоги – говорить головний тренер «Збірної Черкаської області-Черкаських Мавп-2» Георгій Ступенчук.

Таким чином дублери «Черкаських Мавп» із показником 3-19 посідають 7 місце у Групі-2 Вищої ліги.

Наступні матчі «Збірна Черк.обл-Черкаські Мавпи-2» зіграє вже цієї п’ятниці і суботи. На власному паркеті дублери прийматимуть «Говерлу».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» відіграють матчі на виїзді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x