НовиниЧеркащинаДубль "Черкаських Мавп" очолив екс-наставник збірної Казахстану (ФОТО)

Дубль "Черкаських Мавп" очолив екс-наставник збірної Казахстану (ФОТО)

-

- Advertisment -

Новим наставником дублюючого складу "Черкаських Мавп" став екс-наставник збірної Казахстану Едуард Скрипець. Про це інформує прес-служба "Черкаських Мавп".

Фактично спеціаліст повернувся до Черкас, де на початку нульових працював з дублюючим складом "Черкаських Мавп". Свою тренерську кар’єру він розпочав ще в 90-х роках в кременчуцькій ДЮСШ-2. З дитячими командами цієї школи двічі вигравав звання чемпіонів України – у 1999 та 2004 роках.

У сезоні 2004-05 Скрипець уже працював з "Черкаськими Мавпами", з якими в якості головного тренера виграв Першу лігу. Наступні 5 років працював у структурі южненського "Хіміка", де займався молодіжними командами, а також був асистентом головного тренера у "Хімік-2".

З 2010 року і до останнього останнього часу Едуард Скрипець був головним тренером казахських "Барсів-Атирау", також очолював молодіжну та національну збірні цієї країні.

Зазначимо, що підготовку до нового сезону дубль "Мавп" розпочав вже сьогодні. Новий наставник команди окреслив головні завдання на сезон:

"Головне завдання дубля – це підготовка гравців для першої команди. Крім цього, звичайно, ми плануємо покращити минулорічний результат, показати кращий баскетбол, ніж був минулого року. Також буде пошук нових талантів", – розказує він.

"У нас 12 тижнів підготовки до сезону після відпустки, хлопці трохи відпочили і готові до поновлення тренувань. Молоді гравці повинні тренуватися майже завжди протягом року, якщо вони хочуть в команду Суперліги", – додав Скрипець

Торік у розіграші Вищої Ліги "Черкаські Мавпи-2" фінішували на 14 сходинці турнірної таблиці. Цього сезону команда теж планує взяти участь у Вищій лізі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк вивів "Лейкерс" у півфінал Літньої ліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x