НовиниКриміналДТП у Черкасах: нетверезий водій і пасажири втекли

ДТП у Черкасах: нетверезий водій і пасажири втекли

-

- Advertisment -

У місті Черкаси сталася ДТП: автівка врізалася в металеву огорожу. Після цього водій та пасажири втекли з місця аварії. Поліція їх розшукала. Повідомляє Патрульна поліція Черкаської області

Днями патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Новопречистенська.

Заявниця повідомила, що стала очевидцем того, як водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металеве огородження.

Опісля, за словами заявниці, троє осіб, ймовірно, в стані алкогольного сп’яніння вийшли з автівки, виштовхали її з узбіччя та втекли з місця ДТП.

Поліцейські встановили власника даного автомобіля та місце проживання водія. За адресою проживання інспектори виявили автівку Volkswagen з явними механічними пошкодженнями. Біля будинку перебувала група осіб, схожих за описом. Побачивши поліцейських, чоловіки кинулися тікати, але інспектори їх наздогнали. Втікачі вказали патрульним, де перебуває винуватець ДТП.

Спілкуючись із керманичем автомобіля Volkswagen, інспектори виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що той відмовився. Зі слів 42-річного чоловіка, він вживав алкоголь вже після скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

На водія автомобіля Volkswagen патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Читайте також:

У Черкасах патрульні затримали чоловіка, який перебуває в розшуку

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x