додому Головні новини ДТП на Звенигородщині: на водія відкрили кримінальне провадження

ДТП на Звенигородщині: на водія відкрили кримінальне провадження

0
ДТП Звенигородщина Багачівка
ch.npu.gov.ua

Смертельна ДТП на Звенигородщині сталася учора близько 12:00 години, на автодорозі Н-16, між селами Княжа та Багачівка Звенигородського району. Зіштовхнулись автомобілі «Range Rover» та «Citroën». Водію «Range Rover» загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Попередньо, за даними правоохоронців, водій «Range Rover», виконуючи обгін попутного авто, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з «Citroën». Дві людини з останнього легковика загинули – 56-річна водійка та її 41-річна пасажирка. Ще трьох пасажирів «Citroën», двох чоловіків, 1961 та 1980 років народження, а також 35-річну жінку, госпіталізували до лікарні.

36-річного керманича «Range Rover» затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ДТП Звенигородщина Багачівка
ch.npu.gov.ua
ДТП Звенигородщина Багачівка
ch.npu.gov.ua

За фактом ДТП на Звенигородщині розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. Слідство триває.

Як повідомляла раніше vikka.ua, в автотрощі на Звенигородщині загинули дві жінки. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version