додому Новини Черкащина Дружина черкаського екс-депутата виборола титул найграційнішої у Дубаї (ФОТО)

Дружина черкаського екс-депутата виборола титул найграційнішої у Дубаї (ФОТО)

0

У Дубаї завершився конкурс "Miss Travel Ukraine 2017". У ньому брала участь і красуня з Черкас. Дружина голови обласної організації БПП Солідарність та екс-депутата міської ради від партії "Удар" Сергія Кудактіна Юлія виборола титул "найграційнішої". Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Хоч мені і не вдалося завоювати головний титул, я отримала море емоцій і придбала величезний досвід. Тепер у мене є нове звання – "Міс Граційність", яке буду з гідністю нести", − зазначила пані Юлія.

Жінка зазначила, що взяла участь у показах чудових дизайнерів, у професійних фотосесіях. Також вона привітала Ольгу Танащук, яка отримала перемогу на цьому конкурсі.

"Ти гідна, мила дівчина, яка була чудовою сусідкою і вже стала доброю подругою. Дуже рада, що ми познайомилися", − написала дружина екс-депутата.

Зазначимо, що основною місією конкурсу є розвиток туризму в Україні та визнання краси серед дівчат, які працюють у туристичній сфері. Учасниці конкурсу – це люди, які внесли великий внесок у розвиток туристичної галузі країни, адже кожна з них є прекрасною представницею туристичної компанії.

Нагадаємо, що у своїй анкеті Юлія Кудактіна написала, що вже понад 12 років вона є фанатом подорожей і власної справи в туристичному бізнесі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найкрасивішою жінкою світу стала черкащанка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version