додому Новини Спорт Друга перемога поспіль: «Черкаські Мавпи» впевнено здолали «Тернопіль» (Фото, відео)

Друга перемога поспіль: «Черкаські Мавпи» впевнено здолали «Тернопіль» (Фото, відео)

0

У заключній грі баблу в Києві «Черкаські Мавпи» переконливо відіграли з «Тернополем» і здобули перемогу з рахунком 86:68.

Про це інформує пресслужба БК.

«Черкаські Мавпи» після феєричної перемоги над «Київ-Баскетом» з позиції сили розпочали і цю гру. Підопічні Максима Міхельсона прихопили суперника в захисті й безпомилково діяли в атаці. Кемерон Джонс і Дмитро Скапінцев на двох створили ривок 10:0. «Тернопіль» більше трьох хвилин не міг набрати перші очки. Так, протягом усієї першої чверті “Мавпи” мали лідерство у 8-10 очок. У тернополян було багато промахів та невдалих дій, але до кінця періоду команда Дмитра Забірченка скоротила відставання до семи очок – 19:12.

У другій чверті тернополяни певний відрізок трималися на відстані шести очок. Цьому допомогли триочкові від Андрія Кальніченка. Але у «Мавп» було чим на це відповісти. За рахунок хорошого розіграшу м’яча та високих швидкостей «Мавпи» повернули собі двозначну перевагу – 36:24. Такий статус-кво зберігався до великої перерви. Головною проблемою для «Тернополя» був Джонс. Захисник «Мавп» у першій половині здобув 16 очок + 4 підбирання і допоміг команді отримати комфортне лідерство – 43:31.

У дебюті третьої чверті тернополяни підтягнулися на відстань 6-7 очок. Активізувався Омар Калхун і Андрій Агафонов. Але «Мавпи» втримали цей ривок суперника і знайшли відповіді. Особливо слід відзначити Дмитра Скапінцева, котрий господарював на обох щитах, підчищав за партнерами, здобував очки і збирав на собі фоли. Його підтримали інші ключові гравці команди. Яскравий данк Володимира Конєва став хорошим імпульсом для подальшої активної гри команди. Тернополяни ніяк не могли налагодити свої атаки, з реалізацією були проблеми. Тому «Мавпи» повернули собі комфортне лідерство – 59:50.

У четвертій чверті сили поступово почали залишати гравців «Тернополя». «Мавпи» продовжували гнути свою лінію – чіткий захист фарби і хороше страхування. Таким чином, черкасці зусиллями Скапінцева, Конєва і компанії відірвалися на відстань 14 очок – 72:58. Здійснити ривок у відповідь у тернополян вже забракло сил. «Мавпи» переконливо і впевнено довели гру до перемоги – 86:68!

Таким чином, бабл у Києві «Черкаські Мавпи» завершують з показником 2 перемоги, 1 поразка. Команда виходить на 8-ме місце у турнірній таблиці Суперліги!

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилили свій склад новим захисником.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version