НовиниСпортДруга перемога поспіль: «Черкаські Мавпи» впевнено здолали «Тернопіль» (Фото,...

Друга перемога поспіль: «Черкаські Мавпи» впевнено здолали «Тернопіль» (Фото, відео)

-

- Advertisment -

У заключній грі баблу в Києві «Черкаські Мавпи» переконливо відіграли з «Тернополем» і здобули перемогу з рахунком 86:68.

Про це інформує пресслужба БК.

«Черкаські Мавпи» після феєричної перемоги над «Київ-Баскетом» з позиції сили розпочали і цю гру. Підопічні Максима Міхельсона прихопили суперника в захисті й безпомилково діяли в атаці. Кемерон Джонс і Дмитро Скапінцев на двох створили ривок 10:0. «Тернопіль» більше трьох хвилин не міг набрати перші очки. Так, протягом усієї першої чверті “Мавпи” мали лідерство у 8-10 очок. У тернополян було багато промахів та невдалих дій, але до кінця періоду команда Дмитра Забірченка скоротила відставання до семи очок – 19:12.

У другій чверті тернополяни певний відрізок трималися на відстані шести очок. Цьому допомогли триочкові від Андрія Кальніченка. Але у «Мавп» було чим на це відповісти. За рахунок хорошого розіграшу м’яча та високих швидкостей «Мавпи» повернули собі двозначну перевагу – 36:24. Такий статус-кво зберігався до великої перерви. Головною проблемою для «Тернополя» був Джонс. Захисник «Мавп» у першій половині здобув 16 очок + 4 підбирання і допоміг команді отримати комфортне лідерство – 43:31.

У дебюті третьої чверті тернополяни підтягнулися на відстань 6-7 очок. Активізувався Омар Калхун і Андрій Агафонов. Але «Мавпи» втримали цей ривок суперника і знайшли відповіді. Особливо слід відзначити Дмитра Скапінцева, котрий господарював на обох щитах, підчищав за партнерами, здобував очки і збирав на собі фоли. Його підтримали інші ключові гравці команди. Яскравий данк Володимира Конєва став хорошим імпульсом для подальшої активної гри команди. Тернополяни ніяк не могли налагодити свої атаки, з реалізацією були проблеми. Тому «Мавпи» повернули собі комфортне лідерство – 59:50.

У четвертій чверті сили поступово почали залишати гравців «Тернополя». «Мавпи» продовжували гнути свою лінію – чіткий захист фарби і хороше страхування. Таким чином, черкасці зусиллями Скапінцева, Конєва і компанії відірвалися на відстань 14 очок – 72:58. Здійснити ривок у відповідь у тернополян вже забракло сил. «Мавпи» переконливо і впевнено довели гру до перемоги – 86:68!

Таким чином, бабл у Києві «Черкаські Мавпи» завершують з показником 2 перемоги, 1 поразка. Команда виходить на 8-ме місце у турнірній таблиці Суперліги!

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилили свій склад новим захисником.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x