НовиниДовибори в Каневі та Золотоноші ніхто не помітить –...

Довибори в Каневі та Золотоноші ніхто не помітить – Михлик

-

- Advertisment -

31 серпня у Каневі та Золотоноші відбудуться довибори депутатів до Черкаської обласної ради. Про фаворитів та особливості перебігу виборчої кампанії розповів голова правління Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик.

"Головними фаворитами виборів є екс-міські голови Канева Коломієць Василь і Ніколенко Віктор. Але не можна скидати з рахунків відомих в місті і досвідчених активістів Ігоря Сухобруса, Якова Прогнімака і Сергія Бакума", – говорить Михлик.

Серед інших претендентів голова виокремив Анатолія Чупилку, активіста "Свободи" і екс-чиновника Володимира Святелика.

"Результати виборів у Каневі, з огляду на низьку активність виборців і кількість достойних кандидатів, можуть бути непередбачуваними. Вибори виграє той, хто приведе до дільниць кілька сотень "своїх" виборців", – наголосив Михлик.

У Золотоноші  фавориткою є "місцева бізнесвуме" Сьомак Наталія, яку підтримує чинний міський голова і партія Порошенко "Солідарність", вважає Михлик.

"Також мають шанси отримати мандат депутата громадська активістка Тетяна Говоркова, яку підтримує УДАР і яка вже веде активну виборчу кампанію, а також самовисуванець, депутат міськради Золотоноші Володимир Дятченко", – повідомив голова черкаського КВУ.

У виборах в Каневі братиме участь учасник АТО Олександр Сорокін, який нині перебуває на Донбасі і не веде виборчої кампанії, проте може отримати суттєву підтримку виборців.

"У будь-якому разі ці довибори не будуть цікавими для виборців, через незрозумілість користі від діяльності депутата обласної ради і через незручну дату голосування. Також значущість виборів зменшується, через те, що нові вибори до Черкаської облради відбудуться знову вже через рік", – повідомив Михлик.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x