НовиниЧеркащинаДощі та тумани: погода на Черкащині впродовж робочого тижня

Дощі та тумани: погода на Черкащині впродовж робочого тижня

-

- Advertisment -

Впродовж робочого тижня на Черкащині утримається погода з дощами та тумани. Про це інформує на своїй фейсбук-сторінці директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.

Глибока багатоцентрова циклонічна депресія, один за одним надсилає до нашого регіону циклонічні вихори. Сьогодні Черкащина у зоні теплого атмосферного фронту. На фоні невеликих дощів температура повітря підвищується.

У вівторок температура вночі 2-4º тепла, вдень 7-9º тепла. Інтенсивність опадів збільшиться. Надходження хвиль тепла провокуватиме утворення туманів, з видимістю 200-500 м.

У середу атмосферний фронт відкриє доступ холодному повітрю, температура повітря знизиться і впродовж доби утримається у межах +4..-1º, а в четвер температура продовжить знижуватися: 1-6º морозу, вдень +2..-3º. До дощів приєднаються мокрий сніг та сніг і навіть льодяний дощ і звичайно при такій синоптичній ситуації прогнозуємо ожеледь та на дорогах ожеледицю

З огляду на це, учасникам дорожнього руху слід пам’ятати, що через тумани та зимові опади небезпечними стають дороги і тротуари, зростає загроза виникнення дорожньо-транспортних пригод, а також зростає кількість травмованих людей. У цей період року слід бути особливо уважними та обережними.

Оскільки, атмосфера динамічна, погода мінлива, тому у п’ятницю чекаємо перерву в опадах. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 1-6º тепла.

Найближчі вихідні – «теплий стрибок». Температурний фон підвищиться на 3-5º. І впродовж доби утримається в межах 3-8º тепла.

За попередніми оцінками, зимового режиму погоди, з усіма його атрибутами не прогнозуємо ще два тижні.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах на перехресті не розминулися два легковики.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x