додому Новини Черкащина Дорогу міжнародного значення ремонтують на Черкащині

Дорогу міжнародного значення ремонтують на Черкащині

0

У Черкаській області тривають роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028 – км 152+918 у Жашківському районі. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Тривають роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на з’їздах з дороги. Завершуються роботи із регенерації конструктивних шарів дорожнього одягу за допомогою холодного ресайклінгу із застосуванням бітумної емульсії та цементу та роботи із влаштування верхнього шару основи із СФОМ.

Разом з тим проводяться роботи із влаштування бортового каменю та водовідвідних лотків на узбіччі автодороги. На двох шляхопроводах на цій ділянці автодороги на км 147+018 та км 147+253 вже влаштовано нові деформаційні шви.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, поточний середній ремонт ділянки автодороги М-05, протяжністю майже 9,9 км, буде проведено у Жашківському районі від кордону з Київською областю і до закінчення міста Жашків у напрямку Умані.

Ремонтні роботи розпочалися із правого проїзду автодороги М-05 Київ-Одеса. На час проведення ремонтних робіт рух транспорту правим проїздом перекрито, і відбувається по лівому проїзду у реверсному режимі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, об’їзд Шполи продовжують ремонтувати.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version