НовиниЧеркащинаДороги вистачить на всіх: черкащани проїдуть на двоколісних за...

Дороги вистачить на всіх: черкащани проїдуть на двоколісних за дотримання ПДР

-

- Advertisment -

У суботу 7 липня в Черкасах відбудеться велопробіг-заклик до поваги та дотримання ПДР кожним учасником дорожнього руху, передає кореспондент vikka.ua.

Активісти запрошують усіх черкащан долучитися до заходу об 11:00. Збір на площі Б. Хмельницького. Акція стане своєрідним закликом до поваги на дорогах, дотримання правил дорожнього руху кожним його учасником. Крім того, за допомогою пробігу велосипедисти хочуть привернути увагу спільноти до резонансного ДТП, яка сталась 17 червня та виступити проти беззаконня. Внаслідок автопригоди загинув черкасець Олексій Гончар. Однак підозри ймовірній винуватиці аварії досі не вручено. 

"Закон повинен бути одним для всіх! Ми вимагаємо чeсного слідства, відкритого судового процeсу та справeдливого покарання згідно закону", – йдеться у зверненні спільноти велосипедистів Черкас. 

Шлях велопробігу пройде від площі Б.Хмельницького до місця смертельної ДТП. Велосипедисти рухатимуться без спеціального супроводу, просто з дотриманням ПДР. 

Нагадаємо, життя Олексія обірвалося на 28 році. За кермом авто, яке забрало життя чоловіка, ймовірно, знаходилась екс-депутатка обласної ради й відома на Черкащині бізнесменка Любов Савченко. Кермувальниця збила велосипедста й ще майже 15 метрів протягла його по Смілянській трасі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на Фестиваль нескореної нації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x