додому Новини Черкаси «Дорогі» чиновники Черкас: по 2 тисячі доларів на місяць

«Дорогі» чиновники Черкас: по 2 тисячі доларів на місяць

0
пенсії

Сайт vikka.ua продовжує серію публікацій про зарплати ТОП-чиновників Черкас. У попередній серії ми інформували про кровні заступників міського голови. У середньому заступники Бондаренко заробляють в місяць від 2 до 2,5 тис. доларів.

Нині ж розповімо про заробітні плати директорів основних черкаських департаментів. У принципі вони менші, ніж у заступників, але не суттєво.

Артур Савін, керівник департаменту архітектури  та землекористування, отримав найбільше за своїх колег. Його зарплата за 11 місяців роботи 617 тис. грн. Найцікавіше, що він також отримав понад 42 тисячі гривень премії з нагоди свого ювілею – 50-річчя. До речі, свій ювілей він відзначав у квітні в ресторані «Едем», що в Черкасах. Артур Савін є фігурантом кількох кримінальних розслідувань. Більше того, його підозрюють в отриманні хабара. Нині по цій справі йдуть судові процеси.

Директор департаменту архітектури Артур Савін

Богдан Бєлов очолює департамент освіти Черкаської міської ради. До призначення працював заступником директора цього підрозділу. Отримав за 11 місяців 411 тис. грн. зарплатні. Це з урахуванням премій. Частина цієї зарплатні, як кровні директора департаменту.

В.о директора департаменту Богдан Бєлов

Тетяна Харенко, будучи керівником фінансового департаменту, отримала із січня по грудень 587 тис. грн, серед яких стимулюючі доплати 319 тис. грн.

Керівник фінансового департменту Тетяна Харенко

Директор департаменту ЖКК Олександр Яценко заробив за 11 місяців 517 тис. грн. Це із преміями і надбавками, передбаченими чиновникам. Сума цих доплат – 268 тис. грн.  Олексндр Яценко є фігурнатом кількох кримінальних справ. Нині по деяких з них йдуть судові процеси.

Олександр Яценко, керівник ЖКК міста

Начальник департаменту охорони здоров’я Всеволод Кульчиковський за 11 місяців роботи отримав із міського бюджету 544 тис. грн. Це майже по 50 тис. грн. щомісяця.

У черкаському міськвиконкомі працює 618 чиновників. Фонд їхньої заробітної плати складає понад 200 млн. грн. на рік.
Приміром, реконструкція вулиці Сумгаїтської 150 млн, ремонт двох км вулиці Гагаріна – 93 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах уманчанин розтрощив двері комунального підприємства

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version