НовиниЧеркащинаДорога біля Черкас, де напередодні загинув байкер, "нічийна" (ФОТО)

Дорога біля Черкас, де напередодні загинув байкер, "нічийна" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Фатальна ДТП біля Черкас, у якій загинув мотоцикліст з Одеси, сталась на безхазяйній дорозі. Про це під час пресконференції розповів начальник управління Патрульної поліції в Черкаській області Олександр Кокоба, пише vikka.ua.

1,2 км траси від знаку "Черкаси" до Русько-Полянського КП не перебуває ні в кого на балансі. Через це тривалий час там не ліквідовують ямковість. Особливо гостро питання "нічийної" дороги постає взимку, коли її треба розчищати. Минулого року місто й район робили це 50 на 50.

"Юридично жодна служба не має права витрачати кошти на ремонт цієї дороги. Ми неодноразово звертались із відповідними листами, ініціювали наради в ОДА, але це не дало ніякого результату, – каже Олександр Кокоба. – Дорогу ніхто не може взяти до себе на баланс, тому що її ніхто не може передати туди".

Складну ситуацію десятиліттями не можуть вирішити. Чому так склалось – пояснює начальник відділу безпеки дорожнього руху УПП в Черкаській області Анатолій Милостян.

"Є паспорт дороги, яка називалась "Черкаси – Сміла", 1986-го року. Тоді, згідно з ним, ця дорога належала Черкаському комунгоспу. Потім він розпався і зараз автошлях перебуває за межами Черкас. Відтак, місто ремонтує вулицю Смілянську до дорожнього знаку", – зазначає Милостян.

За його словами, дороги, де напередодні сталась фатальна ДТП, фактично не існує. Адже вона не входить в перелік державних доріг, які затверджені постановою Кабміну, та в перелік, затверджений ОДА. Вулицею "нічийна" дорога також не можна вважати.

"Єдине, що ми змогли знайти, це те, що земля під дорогою належить Руській Поляні, але сільський голова і ОДА говорять, що це дорога не їхня", – додає начальник відділу безпеки дорожнього руху.

Винного у смертельній аварії шукатиме слідство. Воно ж встановить обставини події, зокрема, і визначить швидкість, на якій рухався мотоцикліст, зазначають правоохоронці.

Нагадаємо, байкер, учасник Міжнародного мотофестивалю "Дорога на Січ", їхав із Черкас у бік Сміли. На швидкості він вскочив у глибоку яму та не впорався з керуванням. Від удару мотоцикл разом із водієм та пасажиркою розлетілися по різні сторони. Чоловік помер, не приходячи до тями. Його дівчина знаходиться у тяжкому стані.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах під час ДТП перекинулась машина.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x