НовиниЧеркащинаДопомога чотирилапим: черкащанка просить небайдужих підсобити найбільшому притулку країни...

Допомога чотирилапим: черкащанка просить небайдужих підсобити найбільшому притулку країни (Фото, відео)

-

- Advertisment -

Не залишати напризволяще тих, хто вже одного разу опинився на вулиці. Таку мету поставила собі черкащанка Анна Ананьїна. Щотижня дівчина разом з компанією друзів навідується до найбільшого в країні притулку для собак, аби привезти хвостатим найнеобхідніше. Однак молоді необхідна підмога. Адже у звіринці знаходиться понад 2500 собак. Тому й просять небайдужих підсобити бодай чимось, що зможе порадувати вихованців притулку.

Про це Анна розповіла vikka.ua

До притулку "Сіріус", що знаходиться у Федорівці Київської області, дівчина навідується кожної п’ятниці. Таку звичку взяла собі з осені. Раніше, каже, намагалась допомагати черкаському товариству захисту тварин "Друг", а після переїзду до столиці намагається не лишати в біді безпритульних тваринок і на Київщині.

"Сіріус" існує лише за підтримки і за рахунок таких же небайдужих людей, як Аня. Тому допомогу приймають будь-яку. 

"Можна допомогти фінансово. На зібрані гроші ми купуємо корм для песиків, а після закупів кожному, хто скидав кошти, звітуємо: чеки, відео та фото з притулку. Так само можна надати фізичну допомогу: з'їздити з нами в притулок і допомогти нагодувати і напоїти тварин, адже для цього людей теж не вистачає, – зазначає Анна. – Ну і якщо хтось може допомогти будь-якими речами: ганчірками, сіном, медикаментами – все це вітається. Навіть порожні 5-літрові бутлі з-під води – це вже велика допомога, адже саме в них розносять воду собачкам".
 

Дівчина наголошує: вона не є волонтером, допомога притулку – її особиста ініціатива. Однак, самотужки потягти таку допомогу не може ні фізично, ні фінансово. Тому й залучає до цього якщо не чужих людей, то хоча б близьких друзів і знайомих. Кажуть, іноді бракує рук, аби вгодити всім чотирилапим.

"Наприклад весь корм, який ми привозимо по п'ятницях своєю невеликою компанією, цього ж дня ми розсипаємо усім собакам. Тобто практично нічого не лишається. По-перше, тому що 300-500 кг корму, які ми зазвичай привозимо, на таку кількість псів вистачає на один раз. По-друге, розсипаємо все, щоб уникнути випадків, коли "вкрали, недосипали комусь, загубили". Адже людський фактор і несумлінність деяких людей, які працюють в притулках, ніхто не відміняв", – пояснює Анна. І додає: краще виділити час, приїхати і особисто нагодувати й напоїти собак.
 

Якщо ж поїхати не виходить, можна підсобити коштами на смаколики вихованцям "Сіріуса"

Картки Приват

5168757339117337 Ананьїна Анна Олегівна

5221191100196004 Кусюмов Владислав Володимирович

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах презентували фотоісторії жертв домашнього насилля.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x