НовиниЧеркащинаДомогосподарка з Жашкова виграла мільйон у лотерею (ВІДЕО)

Домогосподарка з Жашкова виграла мільйон у лотерею (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На початку серпня за заповітним чеком переможця державної лотереї "Лото-Забава" на 1 000 000 гривень приїхала жителька міста Жашків Людмила Рибіцька разом з чоловіком Валерієм. Домогосподарка, а тепер і мільйонерка, йшла до своєї перемоги більше 10 років, а коли цей щасливий момент трапився, тримала перемогу в секреті від власного чоловіка, інформують на сайті "М.С.Л.".

Валерій дізнався про виграш дружини лише за кілька тижнів до поїздки до Києва, де подружжя взяло участь у подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера". Єдиною людиною, якій переможниця розповіла про подарунок долі, стала її донька, а всіх рідних і друзів напередодні візиту до студії "Лото-Забава" лише попередили про те, щоб ті не проґавили недільний ефір о 9:00 на каналі "1+1".

Валерій Рибіцький зізнався, що колись теж захоплювався лотерейним хобі, проте з часом втратив натхнення. Тепер же він переконаний, що повернеться до старого захоплення та має на меті теж виграти заповітний приз і долучитись до "Клубу мільйонерів".

У межах подарункової програми "Два дні з життя мільйонера" подружжя Рибіцьких очікувала ціла низка розваг у стилі luxury, а захопливий вир розваг стартував з білого лімузину. Пару очікувала професійна фотосесія, статусні ресторани, релакс у спа-салоні, проживання в готелі у центрі столиці та ексклюзивна екскурсія Києво-Печерською лаврою та Андріївським узвозом. А родзинкою програми стала поїздка до мальовничого Межигір’я. Під час екскурсії новоспечених мільйонерів вітали перехожі та просили доторкнутися до символічного подарункового чеку на 1 000 000 на удачу.

На виграш у Людмили та Валерія плани теж вже є.

"Здоров’я своє трошки покращити. А все, що залишиться, то мабуть, на мандрівки. Хочеться в Парижі побувати", – ділиться своїми мріями переможниця.

Окрім того, подружжя також планує поліпшити свої житлові умови та провести капітальний ремонт у будинку. Усім гравцям "Лото-Забава" Людмила радить не втрачати надії, грати та вірити, і зрештою перемога прийде до кожного.

4 серпня 2019 року, коли подружжя з Черкащини отримало омріяний чек, стало відомо про появу нового, уже 27-ого мільйонера "Лото-Забава" у 2019-ому році. Усього ж за весь час існування цієї лотереї мільйонерами та мультимільйонерами стали 339 українців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці з Черкащини викрили мережу онлайн-казино.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x