НовиниЧеркащинаДокатався: за "Мазду" Карася візьметься прокуратура

Докатався: за "Мазду" Карася візьметься прокуратура

-

- Advertisment -

У межах кримінального провадження буде перевірено законність укладення керівництвом КП "Черкаситеплокомуненерго" договору оренди автомобіля "Mazda СХ-5". Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, комунальне підприємство винайняло своєму очільнику, а також депутату Черкаської міськради від ВО "ЧЕРКАЩАНИ" Павлу Карасю автомобіль за 400 тисяч гривень. Інформація про закупівлю послуги "Прокат пасажирських транспортних засобів із водієм" була оприлюднена на сайті "Прозорро". Послуга надаватиметься з 20 вересня 2018 року по 19 вересня 2019. Оплата за неї, згідно з договором, має бути здійснена наперед – до кінця поточного року. Так, у щомісячному розрахунку, черкасці, сплачуючи за послуги з теплопостачання, платитимуть за оренду автівки для Карася – трохи більше 33 тисяч на місяць. Нині очільник "Черкаситеплокомуненерго" вже обкатує обнову.

За фактом можливого зловживання службовим становищем прокуратура 12 жовтня внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На цей час досудове розслідування триває, слідчим і процесуальним керівником вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного та неупередженого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці збирають підписи для відсторонення Карася від посади.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський онкоцентр готує бункер для лінійного прискорювача

У Черкаському онкоцентрі готують спеціальний бункер для лінійного прискорювача, який буде використовуватися для лікування злоякісних пухлин. Про це повідомляє...

Напав з ножем на 16-річного юнака: золотонісець проведе за ґратами 9 років

27-річного жителя Золотоніщини засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за вчинення розбою. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x