додому Новини Черкащина Дочці загиблого атовця передали посмертну батькову нагороду (ФОТО)

Дочці загиблого атовця передали посмертну батькову нагороду (ФОТО)

0

20 лютого перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль зустрівся з дочкою загиблого в АТО Руслана Бобурова (Німця) Юлією. Віталій Володимирович передав дівчині почесну відзнаку "За розвиток регіону", якою нагороджено бійця посмертно. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Руслан Юрійович родом зі Шполянщини був кулеметником 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар". Він брав участь у найризикованіших операціях, будучи на межі життя і смерті. Чоловік загинув 31 січня 2015 року під час обстрілу з РСЗВ "Град" ТЕС у місті Щастя на Луганщині.

Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року, "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно). Також нагороджений нагрудним знаком "За оборону Луганського аеропорту" (посмертно).

Нагадаємо, 31 січня у Щасті на Луганщині в приміщенні колишньої школи міліції відкрили меморіальну дошку на честь Руслана Бобурова та його побратима Вадима Жеребило.

"Ваш батько – справжній Герой, – мовив до Юлії перший заступник, – адже віддав найцінніше – власне життя – за свободу своєї Батьківщини. Пишаємося і завжди пам’ятатимемо".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському музеї вшанували визволителів Дебальцевого.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version