НовиниДобровольця "Азову", що йде в нардепи, обізвали дезертиром (ФОТО,...

Добровольця "Азову", що йде в нардепи, обізвали дезертиром (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Проти кандидата на 194 окрузі Олега Петренка розпочалась антиагітація. Петренко балотується від партії "Блок Петра Порошенка" і є добровольцем полку "Азов".

Уночі з 8 на 9 жовтня у Черкасах агітаційні матеріали Олега Петренка позаклеювали образливими надписами. Крім того, цієї ж ночі чорною фарбою залили бігборд Порошенка "Час єднатись!", а також пошкодили рекламну конструкцію Петренка.

У штабі Олега Петренка такі дії розцінюють як брудні технології конкурентів.

– Ми свою кампанію ведемо чесно і прозоро. На всіх бігбордах, плакатах, флаєрах зазначаємо всі необхідні вихідні дані. Мені прикро, що після страшних смертей на Майдані, на Донбасі, кандидати, які хочуть влади будь якою ціною, вдаються до таких дій, – обурився Олег Петренко на прес-конференції.

У команді кандидата-порошенківця вже підготували заяви до правоохоронних органів і голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, щоб ті розібралися, хто саме вчинив провокацію проти кандидата.

– Якщо цих людей не покарати зараз, це буде продовжуватися і далі. На жаль, раніше подібні розслідування ніколи не доводилися до кінця, – підкреслив Петренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x