додому Новини Черкащина «Добрий день, це податкова» – черкащан попереджають про телефонних аферистів

«Добрий день, це податкова» – черкащан попереджають про телефонних аферистів

0
телефон
dobrepole.com.ua

Протягом останніх днів на Черкащині зафіксували непоодинокі спроби шахрайства від імені Податкової служби. Про це повідомляють у прес-службі  Головного управління ДПС у Черкаській області.

Невідомі представляються по телефону посадовцями податкової служби. Телефонують та надсилають повідомлення до підприємців, вимагаючи грошей під різними приводами.  Шахраї вимагають перераховувати їм кошти на банківські рахунки.

Особливо активізувались шахраї на території Золотоніськогота Уманського районів Черкаської області. Останні спроби ошукати платників податків зафіксовано з телефонних номерів мобільних операторів України (095) 76-99-731 та (095) 76-99-373.

Головне управління ДПС у Черкаській області наголошує, що посадові особи органів ДПС діють виключно в межах повноважень та не можуть звертатися до платників з подібними проханнями. Такі дії кваліфікуються як шахрайство та умисна дискредитація податкових органів.

У разі виявлення фактів шахрайських дій з боку невідомих осіб, намагайтесь зібрати всю можливу інформацію (прізвища, ім’я, номери телефонів, номери карткових рахунків тощо).

Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про подібні випадки, просимо негайно повідомляти про це підрозділи Національної поліції у Черкаській області за номером телефону 102, або Головне управління ДПС у Черкаській області за телефоном 0472 – 33-91-27 або іншим доступним способом.

Як повідомляла vikka.ua, за добу четверо черкащан отруїлися грибами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version