НовиниРозвагиЩо подивитися на свята: добірка новорічно-різдвяних фільмів

Що подивитися на свята: добірка новорічно-різдвяних фільмів

-

- Advertisment -

Зима не завжди радує погодою, але саме ця пора – ідеальна для перегляду фільмів у родинному колі, з друзями чи наодинці. Попереду – новорічно-різдвяні вихідні, тож ми підготували добірку найцікавішого кіно на відповідну тематику.

Пропонуємо до перегляду рейтингові фільми різних жанрів і додаємо трейлери – так обрати буде легше.

«Ельф» / «Elf» (2003)

Якось на Різдво через дитячу цікавість Бадді Хоббс опинився всередині мішка Санта Клауса і відправився разом з ним на Північний Полюс. Там хлопчиська усиновив і взяв до себе жити один з ельфів Санти. Подорослішавши, Бадді вирішує знайти свого справжнього батька. Провівши більшу частину життя на Північному Полюсі, хлопець не має ні найменшого уявлення про життя в місті і про те, як потрібно поводитися. Це призводить до курйозних ситуацій, але Бадді на це все одно. Основне його завдання – повернути людям віру в Різдво.

YouTube player

«Різдвяні канікули» / National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)

У будинку Ґрізвольдів святкують Різдво. Час, коли дарують подарунки й радісно мерехтять вогники різдвяної ялинки. Але їхня ялинка зовсім не мерехтить – вона вся у вогні! У Кларка бездонний колодязь святкових ідей: 25 тисяч лампочок зовні будинку або сюрприз – вибухова різдвяна індичка. Утихомирити ентузіаста нікому не під силу, тож лишається тільки молитися, щоб усе добре скінчилося.

YouTube player

«Міцний горішок» / «Die Hard» (1988)

Легендарний фільм, що можна передивлятися вічно. Про поліцейського з Нью-Йорка Джона МакКлейна, який поодинці веде смертельну сутичку з бандою грабіжників на чолі з Гансом Грубером, які захопили хмарочос в Лос-Анджелесі і видають себе за політичних терористів. У МакКлейна є додатковий стимул – у заручниках його дружина Холлі. Щоразу герой за крок від загибелі – і щоразу йому вдається обдурити смерть. Зовсім не так Джон уявляв собі різдвяний бенкет…

YouTube player

«Реальна любов» / «Love Actually» (2003)

Надзвичайно теплий фільм про людські стосунки. Про різні історії кохання – щасливі і не дуже. Всі відтінки кохання – романтика, пристрасть, закоханість, нерозділена любов, любов до брата, що змушує відмовитися від особистого щастя … у цьому фільмі є все.

YouTube player

«Родина напрокат» / «Borrowed Hearts» (1997)

Для матері-одиначки Кетрін і її дочки Зої думка про свій будинок – нездійсненна мрія. Але напередодні Різдва до них з дивною пропозицією звертається Сем, багатий молодий підприємець, і пропонує їм за велику винагороду зобразити його сім’ю.

YouTube player

«Поцілунок навиліт» / «Kiss, Kiss, Bang, Bang» (2005)

Злодій-невдаха Гарі Локхарт на Різдво вирішує пробратися в магазин дитячих іграшок, але випадково натискає на сигналізацію і, рятуючись втечею від поліцейських, отримує … роль у детективному фільмі. У Голлівуді Гаррі зустрічає подругу дитинства, а до зйомок його готує справжній детектив Перрі ванн Шрайк. Фільм знятий за романом американського письменника Бретта Холідея «Тіла там, де ти їх знайшов».

YouTube player

«Поганий Санта» / «Bad Santa» (2003)

Невдаха-шахрай і його напарник одягаються в костюми Санта-Клауса та його помічника, щоб грабувати магазини в різдвяний вечір. Проблеми починаються після того, як горе-злодії знаходять собі нового друга – дитину-хулігана.

YouTube player

«Сімянин» / «The Family Man» (2000)

Успішного бізнесмена Джека Кемпбелла цілком влаштовує холостяцький спосіб життя, величезний статок і відсутність сімейних турбот. Напередодні Різдва Джек зустрічає в магазині незвичайного грабіжника, який хоче отримати гроші за свій лотерейний квиток, погрожуючи пістолетом. Джек купує у злочинця квиток, та на наступний день виявляє, що його життя докорінно змінилося. Якимось дивом він став сімейною людиною, одруженим на колишній дівчині з коледжу, а пост директора займає людина, з якою Джек напередодні зіткнувся в магазинчику…

YouTube player

«Гаррі Поттер і філософський камінь», «Гаррі Поттер і таємна кімната» (2001, 2002)

Любителі Поттеріани підтвердять: перші дві частини фентезійної історії ідеально доповнюють святкову атмосферу. У першій історії 11-річний Гаррі саме довідується про те, що є нащадком могутніх магів і має неабиякі здібності. Та користуватися ними поки що не вміє, тож вирушає навчатися до Школи Чарів і Чаклунства. Там на нього чекають неймовірні й небезпечні пригоди. Друга частина – наступний рік навчання в Хогвортсі і не менш цікаві перипетії.

YouTube player

«Щасливого Різдва» / «Joyeux Noël» (2005)

Фільм присвячений усім солдатам, які брали участь у битвах на різних фронтах у період наступу 1914 року. Кінокартина демонструє дивовижне єднання та емоційну відкритість діаметрально протилежних героїв-священика з Шотландії, лейтенанта французької армії, німецького тенора та його улюбленої музи. Випадково зібравшись в окопах, вони разом зустріли Різдво, на якийсь час забувши про військові дії, стрілянину та кровопролиття. Пересічні солдати та офіцерський склад обіймалися з побажаннями щасливого свята, пригощали плитками шоколаду, цигарками.

YouTube player

Читайте також новорічний плейлист для святкового настрою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x