додому Новини Черкащина До виборів на Черкащині 32 дні: новий кандидат, порція «чорнухи», атака клонів

До виборів на Черкащині 32 дні: новий кандидат, порція «чорнухи», атака клонів

0
вибори

На виборчому окрузі № 197, що на Черкащині, день пройшов майже без змін і потрясінь. Кандидати в депутати зустрічаються з виборцями. Проти одного з них спрямували чергову порцію «чорнухи». Про це повідомляє власний кореспондент vikka.ua.

ЦВК зареєструвала ще одного кандидата

19-тим кандидатом по виборчому округу № 197, якого зареєструвала Центральна виборча комісія, стала Тетяна Радченко. Вона йде самовисуванням. Тетяна Радченко є керівником громадської організації «Здорова родина – вільна країна». Вона проживає у Києві.

Атака клонів Голуба

На сайті НАЗК в реєстрі декларацій з’явилися дві декларації: Голуба Владислава Володимировича та Голуба В’ячеслава Володимировича – як кандидатів у депутати по 197 округу. Найцікавіше, що пункти декларацій про майно, місце роботи, фінанси тощо не заповнені. Ймовірно, що двійників Голуба зареєструють на найближчому засіданні ЦВК.

«Опора» інформує

Громадська організація «Опора», яка моніторить виборчий процес на Черкащині, інформує: 30 вересня включно – дедлайн подачі документів до ЦВК представниками, обраними партійцями, а також тими, хто бажають йти шляхом самовисування.

Не пізніш як на п’ятий день з дня прийняття документів для реєстрації ЦВК має прийняти рішення про реєстрацію кандидата в депутати або про відмову (відповідно імена всіх кандидатів будуть відомі до 5 жовтня включно).

Чорні технології в дії

Історія з пошкодженими бордами кандидата Владислава Голуба має продовження. Нагадаємо, що на кількох біл-бордах кандидата невідомі розмістили образливі написи.   28 вересня на сайті «Дзвін», власником якого є ще один кандидат по 197 виборчому округу Леонід Даценко, було розміщене відео, в якому Ренат Нуреєв звинуватив Голуба, що це він ніби наказав йому пошкодити борди. У штабі Голуба цю інформацію заперечили, назвавши її проявом чорного піару конкурентів.

facebook.com/chercashany

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителі Сагунівки відновлюють будинки після серпневого буревію (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version