НовиниЧеркащинаДо стоматологічної клініки лікаря Соболевського у Черкаси їздять навіть...

До стоматологічної клініки лікаря Соболевського у Черкаси їздять навіть з Європи*

-

- Advertisment -

Десятки тисяч посмішок та повернене здоров’я для дітей та дорослих – такий подарунок отримали пацієнти приватної стоматології Соболевського, що в Черкасах. Ця клініка використовує надсучасні технології та обладнання, а лікарі, які в ній працюють, щомісяця їздять на навчання та підвищують рівень своєї кваліфікації. Сам власник за тринадцять років існування клініки власноруч зробив тисячі імплантів та успішних операцій. Він є відомим та бажаним лектором не лише у містах України, але і Європи. Про свій перший стоматологічний кабінет, досягнення та плани на майбутнє кореспонденту vikka.ua розповів черкаський стоматолог Володимир Соболевський.

Володимир Соболевський у 1999 році закінчив Івано-Франківський національний медичний університет. Після навчання переїхав до Черкас, де почав працювати у своїй першій стоматологічній клініці.

"Це певний етап розвитку, коли розумієш, що вже потрібно йти далі і розвиватися, починати власну справу,– розповідає Володимир. – Перший кабінет, що проіснував рік, я відкрив на розі вулиць Святотроїцька та Благовісна. Спочатку працював один, а вже потім відкрив стоматологію і почав збирати у свою команду лікарів".

Наразі у стоматології Соболевського працює п'ять професіоналів. Усі вони – висококласні фахівці, яких обирали серед сотень інших лікарів із практикою та досвідом.

"Якщо бачимо перспективного лікаря, який працює в іншій клініці і в нього є бажання змінити місце роботи, щоб розвиватися разом з нами, ми запрошуємо його в команду,– розповідає Соболевський. – Брати людину після інституту і навчати на власних пацієнтах буде нечесно по відношенню до самих же пацієнтів. Тому досвід, уміння мають вагоме значення".

Своїм лікарям Володимир дає поштовх, ідею, але головною умовою є бажання постійно навчатися та розвиватися разом.

"Нашим пацієнтам ми можемо запропонувати все, що вони можуть отримати у будь-якій середньостатистичній клініці в Україні і навіть за кордоном. Я не думаю, що ми чимось від них гірші. Можливо, саме прагнення постійно розвиватися робить нас кращими", – каже лікар.

І підстави для цього справді є. Адже щодня стоматологія Соболевського приймає близько ста осіб у трьох профільних кабінетах. Таким успіхом мало хто може похвалитися.

"Ми працюємо руками. Це все одно, що порівняти двох художників. Одні й ті ж фарби, а картини виходять різні, – пояснює він. – Кожен лікар може купувати такі ж матеріали. Справа в тому, хоче він цього чи ні. Чи придбає, чи буде використовувати. Також важливі навики: чи може лікар це зробити? Достойних лікарів багато, але вони мають бути всебічно розвинуті".

Вагомим показником є те, що близько половини пацієнтів приїжджає до клініки у Черкасах на хірургічні операції з-за кордону. Це Європа, Австралія, Канада, США, ближнє зарубіжжя.

Лікар скромно говорить: вони роблять звичайну буденну справу, яку можуть робити всі інші стоматологи.

"На базі своєї клініки ми проводимо всі хірургічні операції по імплантації та кістковій пластиці будь-якої складності та об’єму втручання. Ми готові надати фактично 100% результат успішності", – пояснює він.

Усі технології, що використовують у клініці, надсучасні. Немає нічого, що б залишилося від медицини з радянських часів.

"У нас все нове та сучасне, починаючи з обладнання і закінчуючи матеріалами, які ми застосовуємо при лікуванні. Все постійно оновлюється", – розповідає стоматолог.

Сам Володимир Соболевський навчається постійно. На місяць відвідує 2-3 конгреси, семінари, зокрема за кордоном. Наразі й сам читає лекції, як по Україні, так і за кордоном. Стимулює до навчання і своїх лікарів.

"Раз на місяць наші лікарі виїжджають на якісь курси. Як правило, терапевти навчаються в Україні, а ось ортодонт їздить і в Європу, – розповідає він. – У нашій клініці кожен лікар отримує повну оплату за курси навчання".

Вищою мірою визнання цьогоріч стала пропозиція виступити Володимиру Соболевському з доповіддю на конгресі у Лас-Вегасі. Туди з’їдуться з усього світу десять доповідачів, він один із них.

Найближчим часом у черкаській клініці планують розширити можливості хірургічної допомоги, адже наразі всі операції проводить лікар Соболевський власноруч. На досвіді лікаря за тринадцять років було зроблено близько 5 тисяч операцій та вставлено близько 12 тисяч імплантів.

Також лікар відкриває завісу майбутнього. Говорить, що чекають обладнання, аналогів якому немає в Україні, що зможе полегшити та скоротити реабілітацію пацієнтів після операцій, які є достатньо травматичними.

"Це обладнання допоможе пацієнту швидше одужати та прибрати больові відчуття", – розповідає він.

Зазначимо, що 9 лютого у світі щороку відзначається професійне свято стоматологів – Міжнародний день стоматолога.

 

* Матеріал розміщено на правах реклами

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x