НовиниЧеркащинаДо команди "Черкаських Мавп" повернувся Ігор Чумаков

До команди "Черкаських Мавп" повернувся Ігор Чумаков

-

- Advertisment -

Останнім новачком "Черкаських Мавп" цього сезону став Ігор Чумаков. Щоправда потужного форварда важко назвати новачком нашого клубу. Фактично Ігор повернувся до родини "Черкаських Мавп", де відіграв три сезони після річної перерви. Про це інформує прес-служба БК.

Ігор радий поверненню до "Черкаських Мавп".

"За ті три роки, які я виступав у Черкасах, я відчуваю, що тут це родина, це відчувається у ставленні власників клубу у командній атмосфері, дитячій школі і звісно позиції уболівальників. У мене хороші відносини з менеджментом клубу, тут залишилися молоді гравці, з яким у мене дружні стосунки і навіть з’явився у команд Вова Конєв, з яким я у Харкові постійно зустрічався на юнацькому рівні, фактично росли як гравці разом", – розповідає гравець.

У минулому сезоні він підписав угоду з діючим чемпіоном України, але на жаль так і не зіграв жодного офіційного матчу через травму – розрив крестоподібних зв’язок.

"Я зрозумів, що сезон для мене закінчено, це було жахливо, але я сприйняв це як ще один викликів. Повністю відновився лише у травні, але не скажу, що до цього сидів без тренувань. Фактично уже наступного тижня після операції почав виконувати серію вправ, які можна робити з таким ушкодженням", – каже Ігор.

До січня баскетболіст лікувався у Києві, після цього уже був у Харкові. Нещодавно встиг зіграти у так званому літньому Кубку Харкова, там багато гравців Суперліги беруть участь: Конєв, Глєбов, Мусієнко, Рибалко. Раніше влітку Чумаков традиційно підтримував форму на турнірах 3х3. Цього разу вирішив поберегти себе через відсутність ігрових майданчиків з хорошою амортизацією, оскільки асфальтоване покриття це не дуже добре для зв'язок.

Нещодавно Ігор був у таборі другої збірної України, яка готувалася у Києві до китайського міжнародного турніру.

"Це був важливий для мене та моєї підготовки збір. Євген Мурзін викликав мене і я з великим задоволенням погодився. Лише пару днів тому повернувся з цього збору. Для відчуття тренувального процесу та ігрової практики це було дуже важливо для мене. Зараз хлопці поїхали на турнір у Китай, бажаю їм якнайкраще виступити", – розповідає Чумаков.

Він зізнається про бажання зіграти у Єврокубку, адже такого досвіду ще не має. Також наголосив на тому, що очікує у новому сезоні тільки чемпіонства.

"Черкаські Мавпи" неймовірно потужно виглядали наприкінці минулого чемпіонату, сподіваюся нам вдасться успішно продовжити переможну серію клубу. Будемо битися у кожному матчі лише за перемогу, за чемпіонство у Суперлізі і вихід у головний етап Єврокубку. Я думаю нам це під силу!" – наголосив Ігор Чумаков.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець Черкаських Мавп виграв третій етап Nations League 3х3.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителів Черкаської області попереджають про заморозки

На території Черкаської області похолодало. Температура повітря продовжить знижуватися. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Атмосферний...

У Чигирині водій насмерть збив пішохода, який переходив дорогу

ДТП сталася 6 травня на вулиці Богдана Хмельницького в Чигирині. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області. Водій автомобіля ВАЗ-21099...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x