НовиниОсвітаДо дня початку повномасштабного вторгнення в Черкасах відкрили тематичну...

До дня початку повномасштабного вторгнення в Черкасах відкрили тематичну інсталяцію

-

- Advertisment -

У середмісті Черкас встановили тематичну інсталяцію під назвою «365 днів Незламності», яка створена спеціально до дня початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. 


Так, на одній з центральних площ міста встановили 365 відстріляних бойових гільз, з яких проростають соняхи. Ці гільзи символізують кожен день, коли ворог обстрілював наші міста, нашу землю, а саме ці квіти обрані, оскільки вони є уособленням миру та процвітання, нової надії та життя.

Війна – це страшне слово, і ще страшніше те зло, яке вона означає. 24 лютого 2022 року ми запам‘ятаємо на завжди, бо ми прокинулись в іншому світі, де через нічим невмотивовану агресію одна країна може напасти на іншу, абсолютно мирну.

Проте ми – українці – здивували весь світ своєю незламністю, бо стали на захист своєї держави майже голіруч. Ми примусили весь світ ще раз перечитати підручники історії і усвідомити: добро має бути озброєним і рішучим. Ми продовжуємо воювати за державу, свої принципи, рідні домівки, і вже навіть наш ворог розуміє, що ми Переможемо.

Відзначимо, що центром інсталяції стало закривавлене серце «Війна – це біль» черкаського скульптора Романа Турецького. В свою чергу це ж як серце України – понівечене, розтерзане, але живе.

Тематична інсталяція буде діяти продовж 3 днів, як нагадування про незламність та мужність нашого народу у боротьбі за право вільно жити у своїй вільній країні. Тож всі бажаючі зможуть відвідати її, щоб відчути: непереборну силу життя неможливо вбити чи зупинити, воно все одно проросте, навіть крізь смерть.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x