додому Новини Черкащина До Дня Незалежності України бійці на Сході отримали допомогу від волонтерів з...

До Дня Незалежності України бійці на Сході отримали допомогу від волонтерів з Черкащини

0
Facebook / Павло Собко

Facebook / Павло Собко

Волонтери з Черкащини відзначили День Незалежності України на Сході. Протягом трьох вихідних днів, 22–24 серпня, вони подолали понад 2 тисячі кілометрів, аби відвезти бійцям допомогу.

Про це у Facebook повідомив волонтер, організатор поїздки Павло Собко.

“Паради, концерти, прапори – все це потрібно аби відзначити головне державне свято України, проте волонтери не ті люди, які пропустять три вихідних дні задарма та відмовлять собі у такій дрібничці як допомогти військовим. Тож цього разу наша команда у складі двох напіввантажних бусів зі Львова та Черкас під зав’язку укомплектована волонтерською допомогою 22-24 серпня вирушила на Донбас”, – розповів Собко.

По позиціях від Щастя до Гранітного волонтери розвезли близько 3,5 тонн вантажу, необхідного на передовій та у тилу: будматеріали, генератор, бензопили, мотокоса, перфоратор, шини, комп’ютери, турнікети, кабель, телефони, принтер та різноманітні смаколики.

“Ані спека, ані проливний дощ не зупинили добровольців. Свої замовлення отримали і артилеристи, і піхота, і підрозділи військово-цивільного співробітництва, і прикордонники, і нацгвардійці”, – додав волонтер.

Наступна поїздка планується всередині вересня. Охочим долучитись звертатись за телефоном: 0969707077.

Як повідомляв сайт vikka.ua, троє рятувальників Черкащини отримали державні нагороди.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version