додому Новини Черкаси До Дня Незалежності у Черкасах проведуть 30 фестивалів

До Дня Незалежності у Черкасах проведуть 30 фестивалів

0

Цього року Україна святкує свій 30-ий ювілей Незалежності. Відзначити це знакове свято в Черкасах вирішили масштабно і неординарно, поєднавши музику, розваги, кіно, ремесла й спорт.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

У цей день на набережній відбудуться 30 найкращих фестивалів області. Пройдуть вони під одним загальним брендом – Фестиваль фестивалів ManyFest. Аби уникнути великих скупчень людей, кожен захід матиме свою локацію, а всі разом вони простягнуться на сім кілометрів узбережжя Дніпра. Уся набережна міста заграє розмаїттям культурних, спортивних, музичних й мистецьких фестивальних родзинок, демонструючи багатий інфраструктурний та туристичний потенціал нашого міста.

Черкасці та гості міста познайомляться із найкращими представниками культурної індустрії Черкащини: від перегонів на саморобних тачках «Крутий спуск» до екстремального забігу, від гутірок до концертів та мистецьких пленерів. Святкові концерти радуватимуть публіку одразу у декількох місцях.

Організатори відзначають, що це буде не просто про свято – це про єднання, про незалежність, про всіх черкасців та всю Україну. Тож 24 серпня запрошуємо відвідати центр України й побувати одночасно на 30 фестах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, наприкінці липня Черкаси прийматимуть учасників мотофестивалю «Дорога на Січ».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version