додому Новини Черкащина До Дня місцевого самоврядування у Черкасах привітали голів ОТГ (ФОТО)

До Дня місцевого самоврядування у Черкасах привітали голів ОТГ (ФОТО)

0

7 грудня голів об’єднаних територіальних громад Черкащини нагороджували, вітали та орієнтували на можливості для розвитку їх громад. Про це повідомляє Черкаський прес-клуб.

"Черкащина увійшла у п’ятірку областей України за кількістю створених цьогоріч ОТГ. У 2017 році їх з’явилося аж 20 – і сьогодні на Черкащині діє 24 об’єднаних територіальних громади, а 24 грудня відбудуться вибори ще у двох, – зазначив у своєму зверненні до голів ОТГ, що завітали цього дня до Черкаської ОДА, очільник області Юрій Ткаченко.

Губернатор наголосив на тих можливостях – як з боку обласної влади, так і з боку Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування – на які можуть розраховувати ОТГ для своєї ефективної діяльності та розвитку.

"Сьогодні ми маємо укомплектовану команду експертів – зі стратегічного розвитку, юридичних питань, бюджетування, децентралізації, комунікації з потенційними партнерами та інвесторами, – зазначив директор Черкаського ЦРМС Сергій Слинько. – І ми готові допомагати новим громадам об’єднуватися, а уже створеним – ставати успішними і процвітаючими".

Як повідомляв сайт vikka.ua, громадські організації з усієї України "ГРАНТували зміни" у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version