НовиниДо Дня Конституції черкаські правоохоронці змагалися за Кубок з...

До Дня Конституції черкаські правоохоронці змагалися за Кубок з міні-футболу (ФОТО)

-

- Advertisment -

За підтримки та ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України, спортивного клубу поліції, Черкаської обласної організації ФСТ "Динамо" та Управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області відбувся турнір з міні-футболу, інформують у ГУ НП у Черкаській області.

До участі в змаганнях подали заявки 6 збірних команд управлінь, відділів та підрозділів ГУ НП. Вони були розподілені на дві підгрупи по 3 команди. Турнір проходив на базі спорткомплексу Черкаського інституту пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля. Кожен тайм тривав по 10 хвилин, під час яких визначалися учасники, які потраплять до фіналу.

Досвідчені арбітри контролювали та слідкували за дотриманням гравцями правил гри. Переможці групи та команда, яка посіла друге місце в підгрупі, вийшли до фінальної частини.

В результаті наполегливої та напруженої боротьби третє місце посіла збірна команда Управління кримінальної поліції, яка перемогла збірну команду Головного управління Національної поліції в Черкаській області з рахунком 3:1.

У фіналі ж зустрілися команди батальйону поліції особливого призначення та слідчого управління. Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь спецпризначенців, які в результаті стали переможцями турніру.

По закінченні змагань були визначені найкращий нападник, захисник та воротар. Переможці і призери змагань отримали кубки, почесні грамоти, футбольні м’ячі та цінні подарунки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині пройдуть змагання з автослалому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квадроцикл, криптовалюта, автомобілі: що задекларували черкаські депутати від «ЄС»

Земельні ділянки, автомобілі, криптовалюта, квадроцикл, зарплати і доходи від бізнесу. Що задекларували  черкаські депутати із фракції “Європейська Солідарність“ у...

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x