НовиниЧеркасиДо Черкаської міськради приїжджала депутатка Верховної Ради

До Черкаської міськради приїжджала депутатка Верховної Ради

-

- Advertisment -

Днями у міській раді керівники місцевих депутатських фракцій та секретар міської ради Юрій Тренкін зустрілися із народною депутаткою України Любов’ю Шпак. Говорили про включення розвиткових проектів м. Черкаси до програм, що фінансуються із Державного бюджету. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

Насамперед Любов Шпак озвучила присутнім напрямки роботи бюджетного комітету щодо погодження остаточного проєкту Державного бюджету на 2022 рік. За її словами, бюджетний запит у наступному році варто формувати, відштовхуючись від сум та визначених у головному бюджетному документі країни пріоритетних напрямків фінансування.

Далі присутні висловились щодо важливих проєктів у місті, реалізація яких потребує значних коштів, а отже – співфінансування чи субвенцій з державного бюджету. Зокрема, за пропозицією Юрія Тренкіна до такого переліку слід включити будівництво і реконструкцію дитячого садочку № 40, адже «це важливий інфраструктурний об’єкт для району Митниця. До того ж, на нього вже повністю готова проектно-кошторисна документація».

Від представників інших фракцій та присутніх керівників профільних департаментів і управлінь також прозвучали пропозиції. Зокрема, озвучили потребу виділення додаткових коштів на реконструкцію міського дитячого парку, будівництво доріг у місті, рекультивацію полігону твердих побутових відходів та будівництво міської набережної.

Шпак депутат Черкаси
chmr.gov.ua

На завершення, було домовлено надалі такі зустрічі проводити систематично. До наступної зустрічі керівники фракцій мають сформувати єдиний перелік пооб’єктних пропозицій та проєктів для подальшого їх представлення народною депутаткою Любов’ю Шпак під засідань бюджетного комітету Верховної Ради України.

Як повідомляла vikka.ua, на ремонті черкаських доріг украли мільйон (відео).

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x