додому Новини До черкаського вишу їдуть абітурієнти із Кіровоградщини, Вінниччини та навіть з Києва

До черкаського вишу їдуть абітурієнти із Кіровоградщини, Вінниччини та навіть з Києва

0

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького завершується подача документів вступниками. Про це повідомили у прес-службі вишу.

Як зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко, до 12 години 1 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки вступників до бакалаврату. Тут ідеться як про спеціальності, які належать до середньої освіти, так і ті, за якими вперше під час вступної кампанії-2016 проводиться широкий конкурс.

Загалом, за словами ректора, до університету подано майже 10000 заяв. Торік їх було понад 8000. Університет прийняв понад 2100 заяв від абітурієнтів, які визначили ЧНУ 1, 2 і 3 пріорітетом. Це втричі більше, ніж місць держзамовлення в університеті.

Цьогоріч серед вступників найпопулярніші спеціальності – англійська мова, педагогіка, журналістика, психологія, туризм, правознавство.

"ЧНУ розширює географію своїх абітурієнтів – є абітурієнти з Вінниччини, Кіровоградщини, Полтавщини, навіть із Києва. Цьому не в останню чергу сприяла і цінова політика університету. Так, вартість навчання у ЧНУ для вступників на бакалаврат — на рівні 2008-2009 років", – додає Олександр Черевко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські абітурієнти знають найгірше історію України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version