НовиниДо Черкас завітають велосипедисти, що об'єднають Схід і Захід

До Черкас завітають велосипедисти, що об'єднають Схід і Захід

-

- Advertisment -

8-9 серпня Черкасами проїде благодійний велопробіг із символічною назвою "Захід-Схід". Акція стартувала три тижні тому в Чопі Закарпатської області й до Дня Незалежності фінішує в селищі Мілове, що на Луганщині.

За сорок днів учасники велопробігу мають намір подолати понад дві тисячі кілометрів та дорогою завітати в 31 місто, повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Організатори велоакції прагнуть у такий спосіб показати всю красу нашої Батьківщини та символічно об’єднати українців східних і західних областей заради спільної мети – збору коштів для поранених бійців антитерористичної операції та родин загиблих військових. Учасники велопробігу – люди різного віку, переважно це молодь. Є серед них і безпосередні захисники східних рубежів нашої держави.

У Черкасах активістів благодійного велопробігу зустрічатимуть 8 серпня орієнтовно о 13.15 біля приміщення міської ради (вул. Б.Вишневецького, 36). Після чого о 14.00 в залі засідань міськвиконкому (каб. №206) відбудеться прес-конференція учасників акції.

Разом із тим приєднатися до пробігу – чи то на весь маршрут, чи то на будь-який зручний для нього відрізок – може кожен охочий. Для людей із обмеженими фізичними можливостями організатори обіцяють спеціальні трьох- і чотириколісні велосипеди.

Запрошуємо усіх любителів велосипедного руху й просто небайдужих людей підтримати благодійну акцію.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x