додому Новини До Черкас приїде чемпіон НБА

До Черкас приїде чемпіон НБА

0

17 січня  у Черкасах відбудеться один із неординарних матчів цього сезону. У ПС "Будівельник" приїде Кубок України, а точніше його попередній етап. Про це інформує прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Пікантності цій стадії змагань додає той факт, що у першому колі турніру приймають участь аматорські колективи. Відтак у матчі-відповіді черкасці зіграють проти лідера аматорського турніру – Ліга Героїв. У першому поєдинку "Мавпи" обіграли столичних "Каштанів" з мінімальною різницею – 73:78.

У неділю (17-го січня) черкасці спробують відстояти свою перевагу і на домашньому паркеті. Попри аматорський статус "Каштана", черкаські вболівальники у складі суперника зможуть побачити відразу кілька екс-гравців збірної України. А це, зокрема, Ярослав Зубрицький, Дмитро Корабльов і Андрій Лєбєдєв. Два останніх мають досвід виступів за "Черкаські Мавпи". Окрім того, у заявці столичних є дворазовий чемпіон НБА – Станіслав Медведенко. Матч "Черкаських Мавп" та легенд українського баскетболу розпочнеться у неділю о 15:00. Варто відзначити, що цей матч буде останньою домашньою грою черкасців у січні місяці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" у драматичному матчі поступаються "Кривбасу".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version