НовиниЧеркасиДо Черкас із Латвії прибув контейнер із важливим вантажем

До Черкас із Латвії прибув контейнер із важливим вантажем

-

- Advertisment -

У Черкаси з латвійського міста Вальмієра приїхав важливий контейнер. У ньому знаходився генератор, який встановлять в одній із шкіл міста. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Цей вантаж став одним з перших кроків у реалізації угоди про співробітництво між Черкасами та містом Валмієра, який було підписано цьогоріч у липні. Тепер,  враховуючи складну ситуацію в енергетичній галузі України, місто-побратим надіслало дизельний генератор потужністю 40 кіловат.

Зустрічав контейнер безпосередньо міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Він ознайомився із роботою пункту незламності та волонтерського штабу, які діють на базі навчального закладу.

«Ми вдячні міській владі Валмієри, яка за підтримки соціального бізнесу зробила для нас такий подарунок у складний час,  – сказав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко. –  Із перших днів повномасштабної війни ми відчуваємо потужну підтримку латвійського народу. Для нас вона є дуже цінною та зміцнює віру в те, що Україна обов’язково переможе. Ми об’єднані силою незламного духу, тому нездоланні».

Заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна відзначила, що наразі дизельними генераторами вже забезпечені більше 20 шкіл міста, і процес триває.

Загалом, із моменту російського вторгнення місто Валмієра та повіт активно долучилися до допомоги Україні, надсилаючи вантажі допомоги та приймаючи біженців.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Жителі Черкас просять відновити автобусний маршрут № 33, який раніше курсував з Митниці на вулицю Руставі. «Відновити маршрут автобуса № 33, бо з Митниці дістатися до вулиці Одеської нереально, тролейбуси не ходять. А обїзд через Південно-західний район на автобусі № 36, то це півтори години!», – зазначила черкащанка Ольга Шаповал.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x