додому Новини До активістів не вийшов прокурор. Люди принесли шини (ФОТО, ВІДЕО)

До активістів не вийшов прокурор. Люди принесли шини (ФОТО, ВІДЕО)

0

Біля будівлі прокуратури Черкаської області сьогодні проходив мітинг. Близько сотні активістів Координаційної ради Сил Майдану писали звернення до прокурора Черкаської області Юрія Шеремета.

Раніше до них вийшов представник прокуратури, який зазначив, що головний прокурор області не зможе з ними поспілкуватися, оскільки не перебуває сьогодні на робочому місці.

У зверненні активісти просять об'єктивного розслідування справи щодо побиття судді Апеляційного суду.

Під приміщення прокуратури люди принесли шини. Втім запевнили, що поки що палити їх не збираються. Люди поводяться не агресивно.

Нагадаємо, черкащани прийшли підтримати активіста громадської організації "Черкаський блокпост" Артура Вовкодава, якого звинувачують у побитті судді.

13 жовтня у квартирі Вовкодава провели обшук, мотивуючи тим, що хлопця підозрюють у побитті судді Апеляційного суду О. В. Качан, що трапилося 7 жовтня.

Як зазначають товариші Артура, під час обшуку на активіста психологічно тиснули, зокрема, запевняли, що в міліції є достатня кількість доказів про те, що він справді причетний до побиття судді. Втім під час обшуку нічого протизаконного не виявили.

Люди вимагають справедливого розслідування та зняття звинувачень з Артура Вовкодава.

Активісти зазначили, що питання будуть піднімати під час завтрашнього віче.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version